Over ons

Toonaangevend in suikerwerken

Felko Holland is producent en importeur van unieke zoetwaren. In ons bedrijf, gevestigd tussen de landerijen in het Noord-Hollandse plaatsje Hem, houden wij vast aan drie kernwaarden: kwaliteit, service en innovatie. Op deze manier hebben wij ons in Nederland een unieke positie verworven en leveren wij onze exclusieve lekkernijen in meer dan dertig landen.

SP7005

Passie voor innovatie

Wij werken samen met de bekende pretparken en snoepwinkels, retailers en groothandels. Hoge kwaliteit op productniveau is bij ons standaard. Extra meerwaarde is onze flexibiliteit en innovatie. Elk jaar verrijken wij ons aanbod met nieuwe producten, verpakkingen en presentatiemiddelen. Altijd nieuwe kansen dus, óók voor private labels en totaalconcepten. Succes door samen te innoveren, dát is onze passie!

Historie Felko

Wat in 2003 begon als bijverdienste van twee studenten, is anno nu uitgegroeid tot internationaal gewaarde specialiteitenpartner. In 2007 arriveerde de eerste zeecontainer vol suikerwaren en in 2008 kochten Willem Feller en Hans Knol hun huidige bedrijfspanden. Hier wordt ook nougat geproduceerd.

De opvallende kwaliteitswaren werden omarmd door pretparken, snoepwinkels en groothandels in heel Nederland. Inmiddels exporteert Felko naar meer dan dertig landen wereldwijd.

 

WM1001